Schilderwerken

Ons team voert schilderwerken uit, binnen en buiten en ook op moeilijk bereikbare plaatsen, zowel bij particulieren, bedrijven, sportcentra… als overheden. We nemen jouw volledig interieur graag onder handen, van wanden en plafonds tot ramen, deuren, meubelen op maat… .

Kleuradvies

Kleur en esthetisch aanzien zorgen voor een beter en aangenamer leef- en werkklimaat. We bieden dan ook graag kleuradvies aan bij geplande werken.
Ons team werkt steeds met de uiterst kwalitatieve verfsoorten van BOSS paint. De verfkleur van jouw keuze wordt steeds op maat gemaakt.

Decoratieve pleistertechnieken

Vraag naar ons ruime aanbod aan klassieke, moderne en/of decoratieve verf- en stuctechnieken. Of het nu gaat om een badkamer of keuken, een vergaderzaal of winkel, een accentmuur... ons vakmanschap tilt elke ruimte naar een hoger niveau.
We specialiseerden ons o.a. in het gebruiken van:
- Aqua Sensa: een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden.
- Maroc: wil je een strakke betonlook, een zuiderse kalkstuc of een verweerde structuur, ga dan voor Maroc strict by stone, maroc original of maroc vintage.
- Tusk: een stuctechniek op basis van geslepen glasparels. De licht gekorrelde relëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer...Contacteer ons

Bekijk enkele recente realisaties in woningen

RECENTE REALISATIES
SCHILDERWERKEN: GEVELS EN BIJGEBOUWEN
© 2019 - Tom Defrancq - Disclaimer & Privacy beleid